Home Luchtverfrisser
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@washroom.nl

Luchtverfrisser

P+L Systems luchtverfrisser kopen

Op zoek naar een luchtverfrisser? U heeft ruime keuze uit diverse P+L Systems luchtverfrissers en een groot aantal luchtverfrisser geuren. Een universele luchtverfrisser of een automatische luchtverfrisser? Kies uw ideale P+L Systems luchtverfrisser met de gewenste afwerking van kunststof of chroom.

Luchtverfrisser voor in huis

Een luchtverfrisser in huis is ideaal voor een frisse geur in uw woonkamer, slaapkamer, keuken, toilet, badkamer, kantoor en garage. De compacte geurverspreiders zijn ook ideaal voor luchtverfrissing in een caravan, camper of boot. Een digitale luchtverfrisser is praktisch in gebruik. De luchtverfrisser werkt op batterijen en heeft LED-signalering voor weergave van een leeg reservoir.

Automatische luchtverfrisser

In een professionele omgeving komen de automatische luchtverfrissers van P+L Systems volledig tot recht. De instelbare luchtverfrissers sprayen op elk gewenst moment een heerlijke geur. Een luchtverfrisser met sensor verspreidt zijn geur zodra de ruimte wordt betreden. Dit type navulbare luchtverfrisser is ideaal voor een toiletruimte met één toilet of meerdere toiletten. De geurverspreiders worden aan de wand of op een deur bevestigd.

Programmeerbare luchtverfrissers zijn bijzonder geschikt voor luchtverfrissing in diverse sanitaire ruimten, bijvoorbeeld in een kantoor, ziekenhuis, hotel, winkel, bar of restaurant. Ook kleedruimten, behandelkamers, praktijkruimten, werkplaatsen en opslagruimten blijven aangenaam fris met een goede luchtverfrisser.

Kies uw favoriete P+L Systems geurverspreider en laat vieze geurtjes van zweet, huisdieren, tabaksrook, schimmels en toiletgeur, hondengeur, rioollucht, vochtgeur, kookgeur en bakluchtjes snel verdwijnen.

Washroom: Professionele Toilethygiëne

Wat klanten over ons zeggen
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@washroom.nl